Kabinet predsednika opštine: Srećan Dan žena našim sugrađankama

08/03/2022

Srećan Dan žena našim sugrađankama

OPOVO, 8. mart 2022 – Povodom Međunarodnog dana žena, predsednik opštine Miloš Markov uputio je čestitku svim ženama Opštine Opovo.

„Praznik Međunarodnog dana žena nije samo jedan dan. Rodna ravnopravnost i prava žena su jedan od najbitnijih segmenata civilizacijskog napretka koje mi kao društvo imamo dužnost da pratimo. Žena nije samo domaćica i majka i danas znamo koliko je velika istorijska uloga žena u napretku savremenog društva i civilizacije u svim oblastima od nauke do umetnosti. Ovom prilikom, želim da čestitam 8. mart svim ženama naše opštine i da svi zajedno nastavimo rad na unapređenju sredine u kojoj živimo“, rekao je predsednik opštine.

Markov je kao predsednik opštine priredio koktel za koleginice iz Opštinske uprave Opovo istakavši da su upravo žene većinski zastupljene u ovom kolektivu, kao i da su značajno zastupljene na rukovodećim funkcijama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije