Briga o deci: Novo dečje igralište u Opovu (video)

07/03/2022

Novo dečje igralište u Opovu

OPOVO, 6. mart 2022 – Izgradnja dečjeg igrališta čiji su radovi startovali krajem prošle godine, završeno je tokom februara i već je postalo omiljeno mesto naših najmlađih sugrađana.

U pitanju je moderan zabavni parkić za decu sa plastičnim spravama i tartan podlogom kako se deca u slučaju pada ne bi povređivala.

Igralište su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i njegov zamenik Dragan Ugrinov.

Predsednik opštine ističe značaj izgradnje ovakvih igrališta i najavljuje slične projekte u ostalim opštinskim mestima.

„veliko mi je zadovoljstvo što danas i zvanično obilazim ovo dečje igralište. Lokalna samouprava je po prvi put je uradila jedno dečje igralište po najmodernijim standardima. Na tabli su označene sprave i sadržaji koji se ovde mogu naći, koji su materijali korišćeni, tako da je sve apsolutno testirano i bezbedno za decu. Želimo da nam ovo bude praksa i u ostalim opštinskim mestima, od Opova smo krenuli, možda ćemo ovo igralište u narednom periodu i proširiti, a svakako hoćemo da svako naše naseljeno mesto dobije po jedno ovakvo igralište, moderno, bezbedno i sa sadržajima interesantnim deci. Meni je pre svega zadovoljstvo da kada prošetam vikendom ili popodnevnim satima, vidim da je uvek puno dece, da ga koriste, da se igraju, i to je suština cele ove priče“, izjavio je Markov. 

Igralište ima šest sadržaja i kvalitetnu, meku tartan podlogu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije