Rekonstrukcija atarskih puteva: Radovi na novoj deonici puta u Sakulama (video)

05/03/2022

Radovi na novoj deonici puta u Sakulama

SAKULE, 5. mart 2022 – U okviru projekta rekonstrukcije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo u toku su radovi na novoj deonici na lokalitetu Polje – Jarne u sakulskom ataru.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov, opštinska većnica Vesna Stanojev, predsednik Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin i članovi Saveta Srba i Slobodan Stanojev.

Kao član Saveta mesne zajednice Sakule i poljoprivrednik Srba Stanojev ističe značaj uređenja ovog puta za sakulske poljoprivrednike.

„Prvo bih ispred Saveta mesne zajednice pozdravio ljude iz opštine koji su pomogli da se svake godine rade atarski putevi u Sakulama, mada smo imali jednu pauzu zbog korone. Sada se radi oko 400 – 500 metara atarskog puta i to je velika radost za poljoprivrednike jer je na ovoj deonici bilo rupa od 30 cm dubine, tako da je jako nezgodno bilo proći i traktorima, tako da će nam ovo sada značajno pomoći da brže stignemo do njiva jer mehanizacija trpi taj transport i zaista nam mnogo znači“, izjavio je Stanojev.

Radove na uređenju atarskog puta izvodi firma Bajići kop.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije