Sportsko rekreativni centar Opovo: U toku su radovi na rekonstrukciji i reparaciji (video)

26/02/2022

OPOVO, 25. februar 2022 – Na sportsko rekreativnom centru Opovo u toku su radovi na rekonstrukciji i reparaciji ograda, tribina i sportskih rekvizita, kao i postavljanje novih žardinjera i kanti za odlaganje smeća.

Sportsko rekreativni centar i radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, predsedsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i njegov zamenik Dragan Ugrinov.

Markov ovaj sportsko rekreativni centar ističe kao turistički biser Opova ali i veoma važno mesto za sportsku rekreaciju i mladih i odraslih.

„Došao sam da vidim kakva je situacija na našem sportsko rekreativnom centru, s obzirom da smo prošle godine počeli da ga renoviramo, rekonstruišemo i obnavljamo igrališta. U razgovoru sa odgovornim izvođačem radova zadovoljan sam sa dinamikom radova. Planiramo da do početka proleća, kada naš sportski centar počinje intenzivno da se koristi, mada i sada imamo priliku da vidimo i decu i ljude koji se ovde šetaju, sva igrališta budu u potpunosti uređena. Sve ono što je polomljeno ili zastarelo da bude zamenjeno i da ovaj sportski centar zaista bude biser našeg Opova“, izjavio je Markov.

PROČITAJTE JOŠ:



Predsednik opštine se posebno osvrnuo na problem ulaska vozila na kompleks sportsko rekreativnog centra prilikom odlaska na obale Tamiša, prakse koju uglavnom sprovode vikend turisti iz Beograda i okoline.

„Takođe, ono što smo počeli prošle godine a nastavili ove tiče se vikend turista iz Beograda koji dolaze ovde i uništavaju naš sportski centar tako što vozilima prolaze kroz njega da bi došli do Tamiša iako to ne bi smeli da rade. Rešili da to više ne dozvoljavamo, postavljamo žardinjere na prolazima, koje će osim dekorativnog karaktera imati i ulogu fizičke barijere za prolazak vozila“, poručio je Markov.

U okviru rekonstrukcije postavljeno je 16 betonskih žardinjera, 10 kanti za smeće i stubova, žičana ograda i dve nove kapije na teniskom terenu, nove letve za sedenje na tribinama sportskih terena sa farbanje metalnih konstrukcija tribina, zaštitne mreže, farbanje i postavljanje novih obruča za koševe, kao i postavljanje rampe na ulazu u sportsko rekreativni centar.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije