Ministarstvo unutrašnjih poslova: Majka podvodila maloletnu ćerku

23/02/2022

Majka podvodila maloletnu ćerku

Pančevo, 22. februar 2022.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kovinu uhapsili su N. M. (1962) iz okoline Kovina, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo obljuba sa detetom.

Policija je uhapsila i majku deteta, S. V. (1984), takođe iz okoline Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica.

N. M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su obljubili trinaestogodišnju devojčicu, dok je njena majka, kako se sumnja, znala za to, ali nikom nije prijavila.

N. M. i S. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima u Smederevu.

Sudije nadležnih sudova su im odredile pritvor do 30 dana.

pročitajte još i

Crveni krst Opovo: Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Opovo: Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi

Najava akcije dobrovoljnog davanja krvi Opovo 7. februar 2023 Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u sredu 13. februara u Opovu, u OŠ „Dositej Obradović“ u Opovu od 11:00 do 13:30h i u Zdravstvenoj ambulanti Sefkerin od 14:30 do 17:00h. Krv mogu dati sve zdrave...

Pčelarstvo: Održano još jedno predavanje pčelarima

Pčelarstvo: Održano još jedno predavanje pčelarima

Održano još jedno predavanje pčelarima Opovo, 5. februar 2023 U Sali info centra juče je održano predavanje zainteresovanim pčelarima iz naše opštine. Tema je nosila naziv ,,Rojeva matica i druge urbane legenda Balkaskog pčelarstva”, a predavanje je održao pčelar iz...

najnovije

najčitanije