Fudbal: Radnički i PKB Kovilovo bez pobednika u Barandi

20/02/2022

u SPORT

Radnički i PKB Kovilovo bez pobednika u Barandi

BARANDA, 20. februar 2022 – U četrvtoj pripremnoj utakmici fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno 3:3 (1:0) u susretu sa PKB Kovilovo.

U startnih 11 trener Stankov je izveo sastav Maksimović, Radojev, Petrov, Gojčinović, Vlajnić, Milenković, Dimović, Cukić, Dobrić, Nenezić, Grbović, dok su na klupi bili Ugrenović, Popović, Babin, Vitorović, Ostojić, Sabo, Miljković i Purić. Radnički je do 75. minuta vodio 3:1, kada se trener domaćih odlučio za kombinovani sastav i uveo igrače sa klupe, tako da su gosti do kraja meča uspeli da izjednače.

Strelci za Radnički su bili Nenezić, Grbović i Dobrić.

Narednu pripremnu utakmicu Radnički igra ponovo u Barandi, u nedelju 27. februara protiv Borca iz Progara. (Izvor: FB Fk Radnički Baranda)

pročitajte još i

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Srebrna medalja za Ivonu Stamenović OPOVO, 21. mart 2023 - U Beogradu je 19. marta na stadionu Vojne akademije i stadionu pored atletske dvorane, održan Kup u bacačkim disciplinama za starije pionire i starije juniore. Takmičenje je bilo izuzetno masovno, učestvovalo...

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu SEFKERIN, 20. mart 2023 – U okviru priprema za prolećni deo prvenstva, fudbaleri Tempa su gostovali u Knićaninu gde su odigrali nerešeno 2:2 (1:0). Strelci za Tempo su bili Nikola Dimitrov (48. min) i Nikola Arsić (81. min).  ...

najnovije

najčitanije