Čorba od kanarinca: Maestralne role Mine Lazarević i Ljubomira Bandovića (video)

20/02/2022

Maestralne role Mine Lazarević i Ljubomira Bandovića

OPOVO, 19. februar 2022 – Kada je u pitanju dobar pozorišni komad, a na sceni dva izuzetna glumca, rezultat je zadovoljna publika koja ne štedi dlanove. Mina Lazarević i Ljubomir Bandović briljirali su u pozorišnoj predstavi „Čorba od kanarica“ čiju je režiju po tekstu Miloša Radovića potpisala Staša Koprivica.

Mina Lazarević je nedavno prvi put nastupala na sceni Kulturnog centra Opovo, a samo mesec dana kasnije ponovo je igrala za opovačku publiku.

Ljubomira Bandovića ne treba posebno predstavljati. Možda prvi put nastupa u Opovu ali je igrajući sporednu ali antologijsku ulogu u kultnoj seriji „Vratiće se rode“, često boravio u Barandi.

Mina Lazarević i Ljubomir Bandović

„Volim da kažem da je uloga Akija meni puno donela i skoro sam se video sa Bjelom pa smo se prisetili „Roda“, a i on sam kaže da je Aki puno doneo „Rodama“, tako da je bilo višestruko zadovoljstvo“, kaže Bandović.

PROČITAJTE JOŠ:



Predstava se igra več osam godina, a Bandović ističe odličnu saradnju sa koleginicom Minom Lazarević.

„Mina i ja volimo da igramo ovu predstavu sa kojom smo na sceni od 2014. godine. Svuda gde smo došli, bili smo dobro prihvaćeni. Nas dvoje držimo tu predstavu, ne damo da ode u neku persifiranu komediju sa nekim banalnostima, nego držimo tu neku našu melodramu, ljubavnu priču između to dvoje ljudi sa elementima komedije, tako da očekujem da se svi dobro provedemo večeras“, rekao je Bandović uoči predstave.

Već 8. marta, na repertoaru Kulturnog centra Opovo je predstava „Dobro došli u kabare“ sa Tanjom Bošković i Radetom Marjanovićem.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije