Pančevo: Vozio pod dejstvom alkohola i kokaina

19/02/2022

Vozio pod dejstvom alkohola i kokaina

PANČEVO, 19. februara (Tanjug) – Policija u Pančevu, u pojačanoj kontroli saobraćaja, noćas je zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača koji je vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivne supstance.
Policija je iz saobraćaja isključila muškarca koji je upravljao automobilom „audi“ sa 1,62 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina.
Njemu je određeno zadržavanje nakon čega će biti sproveden sudiji Prekršajnog suda u Pančevu.
Iz policije apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije