No Ice Digital: „To nisam bio ja“, novi singl Safira

15/02/2022

„To nisam bio ja“, novi singl Safira

OPOVO, 15. februar 2022 – Opovački treper Mladen Stanković alias Safir objavio je u produkciji No Ice Digital novi singl „To nisam bio ja“. Autor teksta je Stanković, audio produkciju potpisuju Luka Kanački i Kosta Pantelić Pantex, dok je snimatelj i autor video spota Aleksa Savulov.

U produkciji No Ice Digital, Safir je prošle godine objavio singl i video spot za pesmu „Ne gledaj me“ (ista autorska ekipa), a nešto kasnije i EP „Sve je plavo“ na kome se nalaze četiri pesme: „Body Bag“, „Caps Lock“, „Ja“ i „Dizajner“.

No Ice digital

Najnovijim singlom Safir nastavlja u dosadašnjem muzičkom maniru i kako ovaj devetnaestogodišnji treper kaže, izvođenjem trepa se bavi od 2019. godine, a izabrao ga je jer to sluša i voli. Inspiraciju nalazi u stranim izvođačima i cilj mu je popularizacija trepa u Srbiji kao i lična afirmacija u ovom muzičkom žanru.

Cela njegova ekipa okupljena je oko projekta No Ice Digital, produkcijske grupe koja se bavi produkcijom muzike i muzičkih spotova. No Ice Digital čine mladi momci iz Opova – Kosta Pantelić Pantex, Aleksa Savulov, Mladen Stanković Safir i Luka Kanački.

Njihov cilj je da predstave muziku i spotove koje prave kroz digitalnu distribuciju u svim većim muzičkim prodavnicama (Spotify, Deezer, Youtube, Tidal, Apple Music), a za sada je njihov glavni izvođač Safir. Uskoro planiraju i produkciju Koste Pantelića koja pripada žanru elektronske muzike, kao i proširenje ekipe novim talentovanim članovima. Takođe, najavljuju raznovrsne žanrove u budućnosti kako komercijalnije, tako i više eksperimentalne i andergraund zvukove.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije