Fudbal: Tempo iznenadio Radnički u Barandi

14/02/2022

u SPORT

Tempo iznenadio Radnički u Barandi

BARANDA, 13. februar 2022 – Pet golova u Barandi i možda iznenađujuća ali zaslužena pobeda Sefkerinaca, koji su za jedan rang niže rangirani u ligi.

Mada je u pitanju pripremna utakmica, Tempo svojim igrama i zalaganjem pokazuje da će na proleće biti ozbiljan konkurent i favorit za povratak u Drugu južnobanatsku ligu Zapad.

Borbena utakmica u kojoj je domaćin vodio sa 2:0 ali su Sefkerinci u nastavku meča preokrenuli rezultat.

„Doveli smo u zimskom prelaznom roku dobre igrače i novi fudbaleri u timu već pokazuju da će biti veliko pojačanje“, poručuju iz sefkerinskog Tempa.

U Radničkom ističu da je ovo bez obzira na poraz bila dobra pripremna utakmica.

„Nastupili smo bez pet standardnih igrača koji su bili opravdano odsutni. Vodili smo 2:0 do 65 minuta, nakon toga dolazi “hladan tuš”, gde su gosti iz Sefkerina pokazali bolji kvalitet u ostatku meča, a posebno se istekao njihov iskusni golman Šiđanin“, navode u fer plej maniru domaćini.

RADNIČKI (Baranda) – TEMPO (Sefkerin) 2:3 (1:0). Strelci za Tempo su bili Gračanin (2) i Bursać, a za Radnički Petrov i Grbović.

pročitajte još i

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Kup u bacačkim disciplinama: Srebrna medalja za Ivonu Stamenović

Srebrna medalja za Ivonu Stamenović OPOVO, 21. mart 2023 - U Beogradu je 19. marta na stadionu Vojne akademije i stadionu pored atletske dvorane, održan Kup u bacačkim disciplinama za starije pionire i starije juniore. Takmičenje je bilo izuzetno masovno, učestvovalo...

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Fudbal: Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu

Sefkerinci odigrali remi u Knićaninu SEFKERIN, 20. mart 2023 – U okviru priprema za prolećni deo prvenstva, fudbaleri Tempa su gostovali u Knićaninu gde su odigrali nerešeno 2:2 (1:0). Strelci za Tempo su bili Nikola Dimitrov (48. min) i Nikola Arsić (81. min).  ...

najnovije

najčitanije