Konkurs za izbor najboljeg poljoprivrednog gazdinstva i najboljeg mladog poljoprivrednika Srbije u 2022. godini

11/02/2022

Konkurs za izbor najboljeg poljoprivrednog gazdinstva i najboljeg mladog poljoprivrednika Srbije u 2022. godini

OPOVO, 11. februar 2022 – Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika SUMP u saradnji sa kompanijom Color Media Communications i uz institucionalnu podršku Privredne komore Vojvodine predstavlja, bira i nagrađuje Najbolje poljoprivredno gazdinstvo i Najboljeg mladog poljoprivrednika u Republici Srbiji.

Cilj izbora je promocija poljoprivrede i rada u poljoprivredi a samim tim i prikazivanje dobrih priča ljudi koji vredno rade na srpskim poljima.  Reportažama o životu i radu na selu bi pokazali,  da osim slike neobrađenih i pustih njiva postoji i druga slika srpskog sela, ona u kojoj poljoprivrednici ustaju u zoru, odlaze na polja, u staje, voćnjake i vinograde.

Kandidati za izbor Najboljeg poljoprivrednog gazdinstava i mladog poljoprivrednika bi se sami prijavljivali na zvaničnoj internet stranici najboljegazdinstvo.rs  u periodu od 04.02. do 20.03.2022. godine.

Pravo na učešće najboljeg poljoprivrednog gazdinstva imaju svi registrovani poljoprivrednici koji imaju aktivan status, a pravo na izbor Najboljeg mladog poljoprivrednika imaju svi registrovani poljoprivrednici koji su u aktivnom statusu i u trenutku konkurisanja imaju manje od 40 (četrdeset) godina.

Sam čin izbora i dodele nagrade će se održati u septembru 2022. godine. Lokaciju (jedan od salaša između Beograda i Novog Sada. Do dodele nagrada svi kandidati će biti predstavljeni žiriju i široj javnosti.

Kontakt za sva dodatna pitanja je Aleksandar Milovanović, sekretar udruženja SUMP, tel: +381 (0)64 170 40 32 .

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije