Kulturni centar Opovo: Čorba od kanarinca u subotu 19. februara

09/02/2022

Čorba od kanarinca u subotu 19. februara

OPOVO, 9. februar 2022 – Ovogodišnju pozorišnu sezonu na sceni Kulturnog centra Opovo otvoriće predstava „Čorba od kanarinca“. Po tekstu Miloša Radovića, komad je režirala Staša Koprivica, a igraju Mina Lazarević i Ljubomir Bandović.

Termin predstave je subota, 19. februar (20:00h), a ulaznice se mogu kupiti u opovačkoj biblioteci i Kulturnom centru Opovo po ceni od 500 dinara.

Jeca i Meda se vole. Vole se već trinaest godina, iskreno i potpuno. Jeca želi da se venčaju kako bi se voleli još više. Meda nikako ne želi da se venčaju, kako se ne bi posle voleli manje. Pet minuta pred zakazan termin u opštini, njih dvoje pronalaze kompromis – u tih pet minuta će se igrati braka, videti kako im ide i onda odlučiti.

Kroz ovaj jednostavan, duhovit zaplet, Miloš Radović se maestralno poigrava svim arhetipskim situacijama koje nosi jedan muško-ženski odnos. Autor uspeva nemoguće – da krivicu i zasluge podeli na ravne časti, pritom vešto i oprezno igrajući na tankoj ivici između dinamične komedije i nežne melodrame.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije