Malo groblje u Opovu: Završena izgradnja ograde (video)

08/02/2022

Završena izgradnja ograde

OPOVO, 8. februar 2022 – Radovi na izgradnji ograde na severoistočnoj strani placa malog groblja u Opovu su završeni.

U pitanju je nasatavak uređenja ovog groblja kao rezultat građanske inicijative.

Tim povodom malo groblje su obišli predstavnik građanske inicijative Ljubinko Vladul, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i njegov zamenik Dragan Ugrinov.

Ljubinko Vladul je izrazio zadovoljstvo što je ograda konačno urađena ali naglasio da je potrebno nastaviti radove uređenja groblja u svim mestima naše opštine.

„Početak je zadovoljavajući i nakon 11 godina kako je inicijativa započeta sad se radi i verovatno je da ćemo završiti. Inicijativa nije samo za ovo grobje, nego da celoj teritoriji Opštine Opovo da uradimo. Mo smo to tražili već 11 godina jer su građani velika sredstva izdvojili putem komunalnih usluga i da je to do tada uloženo parkovi groblja bi bila kao parkovi. Ovde počivaju naši preci i mi ćemo sutra, i da zaključim, za sada smo zadovoljni ali projekat treba realizovati do kraja“, izjavio je Vladul.

Pored izgradnje ograde na malom groblju u Opovu, tokom poslednjih nekoliko meseci urađeno je proširenje velikog groblja u Opovu, opremanje kapele u Sakulama i izgradnja kapele u Barandi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije