JP Mladost Opovo: RESTRIKCIJA VODE I U PETAK

11/09/2014

RESTRIKCIJA VODE I U PETAK
Opovo, 11. septembar 2014;
Iz večerašnjeg saopštenja direktora JP „Mladost“ Opovo saznajemo da će zbog havarije na novopostavljenom priključku na uglu ulica Stanka Tomića i Ive Lole Ribara i tokom sutrašnjeg dana biti isključenja u redovnom vodosnabdevanju u Opovu.

Veoma rezigniran današnjim gotovo celodnevnim isključenjem koje je trajalo 10 časova, direktor Mladosti Rodoljub Jasić je uz izvinjenje građanima izjavio da je do isključenja vode došlo zbog najavljenih radova na pomenutom priključku ali u vremenskom periodu od jednog časa.

– Firma Graditelj koja izvodi radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Stanka Tomića obavestila je našeg šefa službe vodosnabdevanja da će radovi na ovom priključku trajati oko sat vremena zbog čega javnost nismo unapred obaveštavali. Međutim, umesto toga radili su se priključci po domaćinstvima tako da je umesto najavljenih sat vremena restrikcija trajala od 7:30 do 17:15h, rekao je povodom današnjeg isključenja vode direktor Jasić i dodao da je to nedopustivo ponašanje predstavnika firme Graditelj.

Zbog ovog incidenta Jasić je najvljene radove koji su trebali da se obavljaju sutra prolongirao za ponedeljak, ali kako je večeras došlo do havarije upravo na glavnom priključku koji je danas postavljen na uglu Stanka Tomića i Ive Lole Ribara, radovi će morati da se nastave i sutra, a koliko će to vremenski potrajati u ovom trenutku nemamo informaciju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije