Novogodišnja noć: Markov i Damjanov obišli dežurne službe (video)

December 31, 2021

OPOVO, 31. decembar 2021 – Tokom novogodišnje noći predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov obišli su dežurne službe komunalnog preduzeća, vatrogasne i policijske stanice i Doma zdravlja Opovo.

U postrojenju za preradu vode Markov je razgovarao sa direktorom komunalnog preduzeća Igorom Vujićem u vezi nedavnog kvara na optičkoj mreži i njenom saniranju.

Nakon toga Markov i Damjanov su obišli vatrogasnu jedinicu i policijsku stanicu.

Na kraju obilaska posetili su dežurne lekare, medicinske sestre i vozače u Domu zdravlja Opovo.

„Večeras smo u ime lokalne samouprave obišli sve dežurne službe na teritoriji naše opštine, da vidimo kakvo je stanje na terenu, ali pre svega da se zahvalimo tim ljudima koji i sada tokom novogodišnje noći posvećeno rade svoj posao i koji su tu ukoliko bude potrebe budu na usluzi našim sugrađanima u rešavanju njihovih potreba. Svima sam poželeo da ova noć prođe bez intervencija. Iskoristio bih priliku da svim građanima naše opštine čestitam Novu godinu, da lepo provedu ovo veče u krugu svojih najdražih, da naredna godina bude godina uspeha, prosperiteta, a pre svega dobrog zdravlja i kraja pandemije koronavirusa“, izjavio je nakon obilaska Markov.

Markov i Damjanov su dežurnim radnicima ovih službi doneli slano i slatko posluženje uz želju da tokom novogodišnje noći imaju što manje posla.   

pročitajte još i

najnovije

najčitanije