Novogodišnja noć: Markov i Damjanov obišli dežurne službe (video)

31/12/2021

OPOVO, 31. decembar 2021 – Tokom novogodišnje noći predsednik opštine Miloš Markov i njegova zamenica Anka Simin Damjanov obišli su dežurne službe komunalnog preduzeća, vatrogasne i policijske stanice i Doma zdravlja Opovo.

U postrojenju za preradu vode Markov je razgovarao sa direktorom komunalnog preduzeća Igorom Vujićem u vezi nedavnog kvara na optičkoj mreži i njenom saniranju.

Nakon toga Markov i Damjanov su obišli vatrogasnu jedinicu i policijsku stanicu.

Na kraju obilaska posetili su dežurne lekare, medicinske sestre i vozače u Domu zdravlja Opovo.

„Večeras smo u ime lokalne samouprave obišli sve dežurne službe na teritoriji naše opštine, da vidimo kakvo je stanje na terenu, ali pre svega da se zahvalimo tim ljudima koji i sada tokom novogodišnje noći posvećeno rade svoj posao i koji su tu ukoliko bude potrebe budu na usluzi našim sugrađanima u rešavanju njihovih potreba. Svima sam poželeo da ova noć prođe bez intervencija. Iskoristio bih priliku da svim građanima naše opštine čestitam Novu godinu, da lepo provedu ovo veče u krugu svojih najdražih, da naredna godina bude godina uspeha, prosperiteta, a pre svega dobrog zdravlja i kraja pandemije koronavirusa“, izjavio je nakon obilaska Markov.

Markov i Damjanov su dežurnim radnicima ovih službi doneli slano i slatko posluženje uz želju da tokom novogodišnje noći imaju što manje posla.   

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Tri paketa za novorođene bebe

Tri paketa za novorođene bebe OPOVO, 15. septembar 2023 - U drugoj septembarskoj raspodeli paketa za novorođene bebe Opštinska uprava Opovo je uručila tri paketa za tri dečaka. Jedna prinova je avgustovska i dve septembarske, a dve bebe su iz Opova i jedna iz Sakula....

najnovije

najčitanije