Lokalna samouprava: Podeljeno oko 1100 paketića za decu Opštine Opovo (video)

30/12/2021

Podeljeno oko 1100 paketića za decu Opštine Opovo

OPOVO, 30. decembar 2021 – Nakon Sakula, Barande i Sefkerina, priredbom u Opovu je završena novogodišnja akcija u kojoj je lokalna samouprava podelila oko 1100 paketića za sve mališane naše opštine starosti do devet godina.

Vaspitačice Predškolske ustanove „Bambi“ izvele su predstavu „Pismo Deda Mrazu“ i razveselile prisutnu decu, dok je predsednik opštine roditeljima i deci poželeo srećnu Novu 2022. godinu.

„Danas sa Opovom završavamo podelu novogodišnjih paketića. Lokalna samouprava je ove godine obezbedila, a Deda Mraz uručio više od 1000 paketića i obuhvaćena su sva deca sa teritorije naše opštine uzrasta do devet godina. Veliko mi je zadovoljstvo što smo ovu akciju po prvi put ove godine sproveli na ovaj način, a pre svega što su bile i predstave za decu sa sjajnim našim vaspitačicama iz Bambija, a deca se iskreno obradovala celom ovom performansu. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje sprovodimo u interesu naših sugrađana i želim na kraju ove 2021. godine da našim sugrađanima čestitam novogodišnje i božićne praznike, da im poželim sve najlepše, pre svega puno zdravlja i neka nam 2022. bude godina uspeha, a i kraj pandemije koronavirusa“, poručio je Miloš Markov.

Za podelu paketića bilo je zaduženo tri Deda Mraza, a o tome kakav je bio događaj, najbolje govore osmesi mališana.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo OPOVO, 28. novembar 2023 – Na 31. sednici Skupštine opštine Opovo, odbornici su usvojili sve četiri tačke dnevnog reda. Usvojena je Odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za...

najnovije

najčitanije