Malo groblje u Opovu: Počeli radovi na izgradnji nove ograde

22/12/2021

Počeli radovi na izgradnji nove ograde

Malo groblje u Opovu: Počeli radovi na izgradnji nove ograde

OPOVO, 22. decembar 2021 – Na malom groblju u Opovu počeli su dugo očekivani radovi na izgradnji ograde na severoistočnoj strani placa.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i direktor komunalnog preduzeća Igor Vujić, gde su razgovarali sa izvođačem radova, građevinskom rešenju i rokovima za završetak radova

U pitanju je višegodišnji problem jer su se na ovom groblju događale nemile scene skrnavljenja grobnih spomenika, krađe metalnih ograda oko spomenika, kao i ulaska domaćih životinja iz neposrednog susedstva.

Predsednik opštine je istakao važnost realizacije ovog projekta za građane kojima ovde počivaju članovi porodice i rođaci ali i za celo Opovo jer je tokom prethodnih godina više puta bilo neprimerenih događaja na ovom groblju.

„Ovaj projekat se realizuje u konsultaciji i na inicijativu građana. Zbog specifične konfiguracije terena na ovoj strani placa tražili smo najadekvatnije rešenje. U prethodnom periodu, na ovom groblju je postavljena je rasveta sa elektrostubovima, česma, a sada ćemo uređenje zaokružiti izgradnjom ograde. Rok za završetak ovh radova je 15. januar“, izjavio je Markov.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

SEFKERIN, 11. jul 2024 – U Sefkerinu su danas startovali radovi na orezivanju krošnji i granja koje predstavljaju smetnju žicama na elektrovodovima. Lokalna samouprava i Mesna zajednica Sefkerin su u konsultaciji sa građanima detektovali 15 lokacija u Sefkerinu gde je...

najnovije

najčitanije