Udruženje penzionera Opštine Opovo: Druženje penzionera u Starom Banatu (video)

17/12/2021

OPOVO, 17. decembar 2021 – Ispraćajući staru godinu, u organizaciji Udruženja penzionera opštine Opovo u hotelu Stari Banat održano je druženje penzionera iz Opova, Barande, Sakula i Sefkerina.

Predsednik Udruženja Žika Nestorović je pozdravio prisutne članove i goste, zahvalivši se lokalnoj samoupravi na podršci tokom godine.

„Želim sve da vas pozdravim i poželim dobrodošlicu. Želim da pozdravim predsednika opštine Miloša Markova i njegovu zamenicu Anku Simin Damjanov, lokalnu samoupravu koja je mnogo pomogla ovo naše druženje i sva ona naša putovanja i aktivnosti koje smo imali. Bilo je to prethodne dve godine malo ograničeno zbog epidemiološke situacije ali očekujemo da će iduća godina biti mnogo bolje. Takođe, želim vam srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike i da se u okviru vaših porodica dobro družite i provedete“, rekao je Nestorović.

Predsednik opštine Miloš Markov je prisutnima poželeo lepo druženje, da iduća godine bude bez pandemije i da se što češće upražanjavaju razne aktivnosti u okviru udruženja.

„Uvaženi naši penzioneri, želim vam da se večeras lepo provedete, da uživate i da nam ovo bude sve češće, da koronu polako ostavimo iza sebe i da ponovo počnemo da se družimo jer je to najbitnije od svega. Želim da vaše „treće doba“ proslavljate u raznim aktivnostima, da imate putovanja i ekskurzije, da imate ovakvih druženja, a mi kao lokalna samouprava, kao što smo radili i pre, radićemo i u budućnosti, pomagaćemo da možete da se okupljate. Treba da se družimo, videli smo kakav je ovo period bio iza nas, situacija se polako popravlja. Želim vam pre svega dobro zdravlje, a onda i da nastavimo sa našim normalnim životom“, poručio je Markov.

Uz druženje i večeru penzionere su muzičkim programom zabavljali Opovački tamburaši.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije