Saobraćaj: Oprez u vožnji zbog magle, mokrih kolovoza i moguće poledice

17/12/2021

Oprez u vožnji zbog magle, mokrih kolovoza i moguće poledice

BEOGRAD, 17. decembra (Tanjug) – Magla će i danas uticati na slabiju vidljivost vozača, a najgušća je jutros na području Zlatibora, Požege, Niša, Bele Palanke, Leskovca i Vranja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zbog niskih temperatura postoji opasnost od pojave poledice, koja je najizraženija na putevima u planinskim predelima.

Kiša u većini krajeva donosi mokre kolovoze, a slabe snežne padavine treba očekivati u planinskim predelima.

Zbog početka vikenda pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se prvim popodnevnim satima, ali će i dovoljna visina snežnog pokrivača na našim planinama uticati da saobraćaj ka zimskim turističkim centrima bude intezivniji.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci čekaju četiri sata, na Šidu tri sata, a na Sremskoj Rači dva sata. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u ponedeljak

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u ponedeljak

OPOVO, 20. jun 2024 – Naredna akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u ponedeljak, 24. juna u prostorijama osnovne škole u Opovu, u periodu od 12:30 do 14:30h i i u zdravstvenoj ambulanti u Sefkerinu od 15:30 do 17:30h.

Večeras u 22.50 sati stiže leto

Večeras u 22.50 sati stiže leto

BEOGRAD, 20. juna 2024 Leto 2024. godine počinje večeras u 22 časova i 50 minuta, saopštilo je Astronomsko društvo "Ruđer Bošković" iz Beograda. U isto vreme, u ovom 172. danu u godini, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje zima, kaže se u saopštenju. Na...

najnovije

najčitanije