Sakule: Asfaltiranje 1,3 kilometara ulica (video)

02/12/2021

SAKULE, 2. decembar 2021 – Nakon Barande, asfaltiranje sporednih ulica nastavlja se u Sakulama gde je prethodnih dana postavljena podloga. U pitanju su ulice Banatska, Vojvođanska i delovi Omladinske i Nušićeve. Tim povodom gradilište su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov, predsednik Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin i opštinska većnica iz Sakula Vesna Stanojev.

Građani ovih ulica su pozdravili realizaciju radova, a neki od njih su i tradicionalno počastili radnike Štrabaga, izvođača radova na ovom projektu.

Izbor ulica za asfaltiranje urađen je u konsultaciji sa građanima i Savetom Mesne zajednice Sakule, što je istakla zamenica predsednika opštine.

„nakon jučerašnjeg asfaltiranja u Barandi, već danas nastavljamo sa radovima u Sakulama, gde asfaltiramo 1.3 kilometara lokalnih ulica. Radimo na inicijativu i konsultacijama sa građanima Sakula i Saveta mesne zajednice Sakule. Poslušali smo i uvažili ideje građana za realizaciju ovog projekta, sredstva su izdvojena iz lokalnog budžeta koja su bila planirana za asfaltiranje i istim tempom nastavljamo i naredne godine“, izjavila je zamenica predsedniak opštine Anka Simin Damjanov.

Asfaltiranjem ulica u Sakulama završava se građevinska sezona za ovu godinu ali nadležni najavljuju nove projekte naredne godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Obeležen Dan žena

Opštinska uprava Opovo: Obeležen Dan žena

OPOVO, 8. mart 2024 - Povodom Međunarodnog dana žena, predsednik opštine Miloš Markov uputio je čestitku svim ženama Opštine Opovo. Kao i prethodnih godina, u maloj sali Kulturnog centra Opovo, Markov je sa svojim saradnicima priredio prijem za radnice Opštinske...

najnovije

najčitanije