Lovačko udruženje Opovo: Dragan Stojanov novi predsednik udruženja

21/11/2021

Dragan Stojanov novi predsednik udruženja

OPOVO, 20. novembar 2021 – Na vanrednoj izbornoj Skupštini Lovačkog udruženja Opovo izabrano je novo rukovodstvo ove organizacije. Kako je Skupština bila vanredna, sednicu je vodila Izborna komisija. Predsednik Izborne komisije je bio Željko Mosić, a zamenik Stevan Josić.

Skupština koju čini 27 delegata iz četiri lovačka društva – „Fazan“ Opovo, „Ždral“ Sakule, „Šnjep“ Baranda i „Stevan Radišić“ Sefkerin, na predlog opovačkog društva izabrala je Dragana Stojanova, advokata iz Opova. Protivkandidat je bio Aleksandar Veselinov iz Barande.

Za zamenika predsednika je izabran Miloš Dimitrov (Sakule), novi predsednik Skupštine je Dragan Dragoj (Opovo), a sekretar udruženja Ivan Kanački (Sakule). Svi su izabrani na mandat od četiri godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije