Skraćeni časovi u opovačkoj školi: U toku su radovi, uskoro novo, adekvatno grejanje za školsku zgradu

20/11/2021

U toku su radovi, uskoro novo, adekvatno grejanje za školsku zgradu

OPOVO, 20. novembar 2021 – Zbog radova na instalaciji grejanja u kotlarnici Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Opovu, po odobrenju Školske uprave Zrenjanin od ponedeljka 22. novembra časovi će biti skraćeni.

Kako je za Glas Opova izjavio direktor škole Slaviša Miškov, u pitanju je višedecenijski problem i trenutno radi samo jedna, nova peć na pelet koja nije dovoljna za kompletno grejanje objekta.

Realizacijom ovog projekta školska zgrada će konačno dobiti adekvatno grejanje, a đaci i roditelji se mole za malo strpljenja jer se instaliranje novog grejanja očekuje za desetak dana.

Sredstva za obnovu kotlarnica u dve osnovne škole i predškolskoj ustanovi su dobijena preko konkursa Ministarstva za zaštitu životne sredine u iznosu od 8 miliona dinara sa učešćem lokalne samouprave od 2,5 miliona dinara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije