Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja: Od ponedeljka neposredna nastava u svim školama u Srbiji

November 19, 2021

Od ponedeljka neposredna nastava u svim školama u Srbiji

BEOGRAD, 19. novembra (Tanjug) – U svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji od ponedeljka, 22. novembra, primenjivaće se neposredna nastava, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Odluku da se u svim školama sledeće nedelje pohađa nastava uživo doneo je Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola.

Tim na nedeljnom nivou, a na osnovu podataka koje dostavljaju škole i podataka iz Servisa za javno zdravlje, utvrđuje model nastave za škole u određenim jedinicama lokalne samouprave.

pročitajte još i

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

U septembru šest venčanja OPOVO, 1. oktobar 2022 - Tokom septembra na teritoriji Opštine Opovo održano je šest venčanja, četiri u Opovu i dva u Sefkerinu. OPOVO: Đorđe Šimšić i Jovana Lekić; Nemanja Janjić i Tanja Spasevski; Saša Jovanov i Jelena Surdanov; Saša...

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Danas počinje popis BEOGRAD, 1. oktobra (Tanjug) - U Srbiji danas počinje popis stanovništva, a oko 15.000 izabranih popisivača krenuće od vrata do vrata, metodom intervjua da od građana prikupljaju popisne podatke. Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin...

najnovije

najčitanije