Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu: Potpisan ugovor za izgradnju mini pič terena u Sefkerinu

04/11/2021

Potpisan ugovor za izgradnju mini pič terena u Sefkerinu

OPOVO, 4. novembar 2021 – Opštini Opovo je odobren projekat „Izgradnje mini pič terena u Sefkerinu“ i tim povodom je zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov potisala ugovor u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu.

Projekat podrazumeva izgradnju višenamenskog sportskog terena dimenzija 16/32m, sa ogradom od čeličnih stubova i drvenih panela visine 1m i zaštitnom meržom od 4m, sa temeljnim zidom i kapijama, a teren pokriven veštačkom travom sa svim potrebnim podslojevima, opremljen golovima i dr.

„Realizacijom ovog projekta u Sefkerinu, sva četiri opštinska mesta imaće mini pič terene. Lokalana samouprava posebnu pažnju vodi o školskom i omladinskom sportu kao važnom segmentu pravilnog fizičkog razvoja dece. Pored mini pič terena, poslednjih godina je na teritoriji Opštine Opovo izgrađeno ili renovirano desetak sportskih i rekreativnih terena“, izjavila je nakon potpisivanja ugovora Anka Simin Damjanov.

Dobijena sredstva od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu iznose 2,5 miliona dinara, a rok za realizaciju projekta je 15. mart 2022. godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije