Vremenske prilike: Danas toplo i oblačno, do kraja dana kiša

04/11/2021

Danas toplo i oblačno, do kraja dana kiša

Srbija, 4. Novembar, 2021
U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti umereno oblačno, toplo, suvo i vetrovito.

Od sredine dana očekuje se jače naoblačenje sa severa i zapada, a do kraja dana i u toku noći proširiće se na ostale krajeve uslovljavajući mestimično kišu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Uveče i tokom noći doći će do jačanja intenziteta padavina u severnim, zapadnim i centralnim krajevima, pa se očekuju lokalni pljuskovi i obilnije količine padavina, od 20 do 40 mm, ponegde i više.

Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 6 stepeni C, na istoku i jugoistoku, do 14 C na severu i zapadu.

Najviša temperatura od 15 u Timočkoj Krajini do 25 stepeni u centralnim i jugoistočnim krajevima.

I u Beogradu će ujutro i pre podne biti umereno oblačno, toplo, suvo i vetrovito. Od sredine dana jače naoblačenje koje će usloviti povremeno kišu. Tokom noći očekuje se jačanje intenziteta padavina, pa se očekuju lokalni pljuskovi i obilnije padavine, od 20 do 40 mm. Vetar umeren, povremeno jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko14, najviša oko 23 stepena.

Sutra će u većem delu zemlje biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na jugoistoku malo do umereno oblačno i toplo. Tokom dana na severu i zapadu lokalno se može očekivati velika količina padavina, od 20 do 40 mm.

Za dane vikenda i ponedeljak preovlađivaće oblačno i još malo hladnije, ponegde sa slabom kišom.

Od utorka malo do umereno oblačno, suvo sa temperaturom oko prosečnih vrednosti.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije