Vremenske prilike: Danas u većem delu zemlje tokom dana pretezno sunčano

01/11/2021

Danas u većem delu zemlje tokom dana pretezno sunčano

Srbija, 1. novembar 2021
U Srbiji ujutru na jugozapadu i zapadu ponegde magla, a tokom dana u većem delu zemlje pretezno suncano, samo u Timočkoj Krajini umereno do potpuno oblacno, ponegde sa rosuljom.

Uveče sa jugozapada i zapada naoblačenje, tokom noći kiša. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima.

Jutarnja temperatura od -1 do 7, na jugu Banata oko 11, najviša od 15 do 19, u Timočkoj Krajini oko 12 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Beogradu pretežno sunčano. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 7, najvisa oko 19 stepeni.

Izgledi vremena za sedam dana – do 8. novembra:

U utorak oblačno sa kišom, vetrovito i malo hladnije. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Umeren i jak jugoistocni vetar, posle podne bće u skretanju na severozapadni.
Zatim do subote umereno do potpuno oblačno povremeno sa kišom, naročito u petak i subotu.

Biće toplo, sa dnevnom temperatura znatno iznad prosecnih vrednosti – oko i iznad 20 stepeni. U sredu i četvrtak duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Od nedelje pretežno sunčano uz manji pad dnevne temperature.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije