LD Fazan Opovo: Lovačka kuća na Rakitašu

31/10/2021

Lovačka kuća na Rakitašu

OPOVO, 31. oktobar 2021 – Lovačko drušzvo „Fazan“ iz Opova realizovalo je projekat izgradnje lovačke kuće na lokalitetu Rakitaš.

Pored sopstvenih sredstava lovačkog društva, projekat je sufinansiran od strane lokalne samouprave i tim povodom lovačku kuću su obišli predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević, a domaćin im je bio predsednik LD „Fazan“ Željko Mosić.

Pored lovačke kuće Mosić je Markovu i Kovačeviću pokazao deo lovišta oko Rakitaša, kao i pojilište za divljač koje je nešto ranije urađeno.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije