Humanitarni bazar: Prijavite se, učestvujte i budite deo humanitarne akcije

26/10/2021

Prijavite se, učestvujte i budite deo humanitarne akcije

OPOVO, 26. oktobar 2021 – U organizaciji Aktiva žena Opštine Opovo i uz podršku lokalne samouprave i Opštinske narodne biblioteke Opovo, 7. novembra (nedelja) održaće se humanitarni bazar u Opovu na kojem će se prikupljena sredstva od prodaje usmeriti našim sugrađanima – Sretenu Miševskom za nabavku neophodnih lekova i Stefanu Poštinu za operaciju u inostranstvu.

Organizatori humanitarnog bazara pozivaju udruženja, ustanove, privrednike i firme, kao i pojedince, da učestvuju u ovoj akciji. Zbog prirode same akcije, nije toliko bitno šta će se prodavati na štandovima (to mogu biti vaši proizvodi, ali i knjige, slike, polovna roba, razne kolekcije, itd), važno je da se okupimo u što većem broju i simboličnom kupovinom pomognemo u prikupljanju sredstava.

Vrlo je važno da se svi učesnici prijave organizatoru kako bi se obezbedili štandovi za sve učesnike bazara. Prijave su na telefon: 063 1068 319, a rok za prijave je 2. novembar. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

SAKULE, 24. jun 2024 – Povodom crkvenog praznika „Duhovni ponedeljak“, dan koji sledi posle Pedesetnice i posvećen je Svesvetom Životvornom i Svesilnom Duhu, jednom od tri lica Svete Trojice koji je sišao na apostole, u Sakulama je održana litija kojom se išlo od...

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije