Streljaštvo glineni golubovi: LU Opovo prvaci finala liga Lovačkog saveza Srbije

10/10/2021

u SPORT

LU Opovo prvaci finala liga Lovačkog saveza Srbije

OPOVO, 10. oktobar 2021 – Na finalu liga Lovačkog saveza Srbije u gađanju glinenih golubova na trap strelištima u Kovilovu, ekipa Lovačkog udruženja Opovo osvojila je prvo mesto.

Učestvovalo je vise od 30 ekipa ili oko 180 strelaca pojedinaca, svih kategorija. Po lošim vremenskim uslovima ipak su postignuti dobri rezultati. Lovačko udruženje Opovo u sastavu Rade Pavlović, Aleksandar Mirkov, Stevan Takač Stevan i Mile Žegarac osvojila je šampionski pehar. Na drugom mestu je ekipa LU Barajevo, dok su treći LU Zemun.

I u pojedinačnoj konkuremciji strelci LU Opovo su osvojili dve medalje. Rade Pavlović srebrnu, a Stevan Takač bronzanu medalju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije