Sportska redakcija Glas Opova: OD OVE SEZONE FUDBALSKA STATISTIKA, LISTA STRELACA, IGRAČ, TRENER I TIM MESECA

03/09/2014

u SPORT

OD OVE SEZONE FUDBALSKA STATISTIKA, LISTA STRELACA, IGRAČ, TRENER I TIM MESECA
Opovo, 03. septembar 2014;
Avgust mesec i početak fudbalskog prvenstva obeležilo je nekoliko zanimljivih momenata, bilo da se radi neposredno o fudbalu ili njegovom praćenju.
Od ove sezone naša sportska redakcija vodiće statistiku koja se tiče nastupa igrača naša četiri fudbalska kluba, liste strelaca, a svakog meseca vršiće se izbor najboljeg igrača, trenera i tima meseca. Isti izbor sledi na kraju takmičenja kada će se izabrati najbolji igrač, golman, strelac, trener i tim sezone.
Mesec iza nas obeležile su neizvesne utakmice opštinskog kupa i odigravanje prvih kola fudbalskog prvenstva. Veliko iznenađenje je redosled na listi strelaca gde je u ovom trenutku najefikasniji štoper Omladinca Ivan Kotlajić (4), koji je postigao tri neverovatna gola sa udaljenosti od preko 30 – 35 metara.

Osim sefkerinskog Tempa ostali naši klubovi sezonu su startovali veoma dobro. Borac i Radnički imaju po dve pobede i poraz, formirali su kvalitetne timove za ovu sezonu i realno je očekivati da tako nastave i tokom ostatka takmičenja. I Omladinac ima visoke ambicije, dobar sastav i sve osim baraža verovatno bi bio neuspeh za Opovčane.
DSC_0108

U ovim utakmicama posebno se istaklo nekoliko igrača. Baranđani su dobili iskusnog golmana Dragana Trbojevića iz Pančeva, koji je odmah pokazao kakve kvalitete poseduje. Milan Jašović i Ivan Kotlajić iz opovačkog Omladinca neprikosnoveno „drže“ prostor ispred svog golmana, a Kotlajić pokazuje i golgeterske osobine. Vučetić i Mačužić su veliko pojačanje Radničkog, a napadački tandem Damjanović – Marković iz Borca najavljuje da će biti stalna opasnost za sve golmane u ligi. Na osnovu do sada odigranih utakmica u kupu i prvenstvu tim ovog meseca, po skromnom mišljenju napše redakcije, izgleda ovako: Dragan Trbojević (Radnički), Milan Jašović (Omladinac), Ivica Vukosavljev (Borac), Ivan Kotlajić (Omladinac), Nemanja Vučetić (Radnički), Žarko Đokić (Borac), Dejan Pavlović (Borac), Miloš Mačužić (Radnički), Marko Mosić (Omladinac), Ivan Damjanović (Borac), Aleksandar Marković (Borac).

Naravno, još je tu fudbalera koji su zaslužili da se nađu u ovom sastavu ali nažalost morali smo da izaberemo samo jedanaest. Istakli bi smo i odlične partije Branislava Cukića, Dušana Dobrića, Marka Nenezića, Nenada Rošulja, ali do sledećeg meseca i novog izbora.

Igrač meseca je svaakako Ivan Kotlajić, koji osim što pruža kvalitetne partije i postiže prelepe golove, vodi i na listi strelaca. Trener meseca je strateg Borca Nenad Stojčić za kojeg smo se odlučili jer je njegov tim rezultatski pružio najviše u ipak najozbiljnijem rangu takmičenja.

LISTA STRELACA:

4: Иван Котлајић (Омладинац);

3: Марко Мосић (Омладинац);

2: Иван Дамјановић (Борац), Александар Марковић (Борац);

1: Дејан Павловић (Борац), Душан Добрић (Раднички), Дамјан Видић (Раднички), Ненад Рошуљ (Раднички), Немања Вучетић (Раднички), Ненад Симић (Раднички), Марко Христов (Раднички), Милош Мачужић (Раднички), Марко Ненезић (Омладинац), Саша Јованов (Омладинац), Видан Младеновић (Темпо), Тодоровски (Темпо)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

najnovije

najčitanije