Prijem u kabinetu predsednika opštine: Markov primio takmičare “Dragona”

29/09/2021

Markov primio takmičare “Dragona”

Opovo, 29. Septembar 2021
Nakon prvenstva Srbije u kik boksu, pod organizacijom Kik boks saveza Srbije za kadete, juniore i seniore koje je održano prošlog vikenda u Senti i Adi Mol takmičari sefkerinskog “Dragona” su postigli značajne uspehe osvojivši zlato (Uroš Janjić – junior) srebro (Aleksa Stankov – kadet).

Tim povodom ih je svom kabitetu primio predsednik opštine Miloš Markov . Takmičari su došli u pratnji svog trenera Nikole Stankova, a prijemu je prisustvova o pokrajinski poslanik Predrag Ginculj

Markov je  čestitao takmičarima na ostvarenom uspehu.

– Lokalna samouprava je ponosna na sve mlade i uspešne sportiste sa teritorije naše opštine, a pravi primer za to su takmičari “Dragona” koji nižu uspehe poslednjih godina u kontinuitetu i donose medalje sa raznih takmičenja. Sportski duh i zajedništvo su važne osobine koje se podrazumevaju kada su ove discipline u pitanju, a to je ono što je dobar primer za sve rekreativce, kao i ozbiljne sportiste -.

S obzirom da mladog Uroša Janjića očekuju pripreme sa reprezentacijom pred odlazak na Prvenstvo Evrope, Markov je obećao da će ispred lokalne samouprave donirati opremu koja nedostaje .

Nikola Stankov je ispred KB “Dragon” ovom prilikom Markovu poklonio majcu sa logom ovog kluba.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije