1

Prijem u kabinetu predsednika opštine: Markov primio takmičare “Dragona”

Markov primio takmičare “Dragona”

Opovo, 29. Septembar 2021
Nakon prvenstva Srbije u kik boksu, pod organizacijom Kik boks saveza Srbije za kadete, juniore i seniore koje je održano prošlog vikenda u Senti i Adi Mol takmičari sefkerinskog “Dragona” su postigli značajne uspehe osvojivši zlato (Uroš Janjić – junior) srebro (Aleksa Stankov – kadet).

Tim povodom ih je svom kabitetu primio predsednik opštine Miloš Markov . Takmičari su došli u pratnji svog trenera Nikole Stankova, a prijemu je prisustvova o pokrajinski poslanik Predrag Ginculj

Markov je  čestitao takmičarima na ostvarenom uspehu.

– Lokalna samouprava je ponosna na sve mlade i uspešne sportiste sa teritorije naše opštine, a pravi primer za to su takmičari “Dragona” koji nižu uspehe poslednjih godina u kontinuitetu i donose medalje sa raznih takmičenja. Sportski duh i zajedništvo su važne osobine koje se podrazumevaju kada su ove discipline u pitanju, a to je ono što je dobar primer za sve rekreativce, kao i ozbiljne sportiste -.

S obzirom da mladog Uroša Janjića očekuju pripreme sa reprezentacijom pred odlazak na Prvenstvo Evrope, Markov je obećao da će ispred lokalne samouprave donirati opremu koja nedostaje .

Nikola Stankov je ispred KB “Dragon” ovom prilikom Markovu poklonio majcu sa logom ovog kluba.