Poziv na eko akciju: Lokalna samouprava i građani zajedno za čistije parkove

22/09/2021

Lokalna samouprava i građani zajedno za čistije parkove

OPOVO, 22. septembar 2021 – Kroz konsultacije sa građanima tokom prakse „Otvorenih vrata“, na inicijativu predsednika opštine, u petak, 24. septembra od 10 časova organizovaće se volonterska eko akcije čišćenja parkova i javnih zelenih površina u sve četiri mesne zajednice.

U akciji će učestvovati volonteri iz Opštinske uprave Opovo i saveta mesnih zajednica, javnih ustanova i preduzeća, a takođe se pozivaju i svi zainteresovani građani i udruženja da se priključe akciji.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

najnovije

najčitanije