Kome to treba: Razbijeni montažni izložbeni paneli u opovačkom parku

18/09/2021

Razbijeni montažni izložbeni paneli u opovačkom parku

OPOVO, 18. septembar 2021 – Montažni paneli koji su postavljeni tokom izložbe „Eko kadar Opovo“ na otvorenom duž pešačke staze u opovačkom parku, a s namerom da posluže i za buduće izložbe i prezentacije, kako stvari stoje neće se održati još dugo.

Već tokom eko izložbe oštećeno je par ramova, a ovih dana su razbijeni i pleksiglasi, koji služe umesto stakla. Inače na panelima se trenutno nalaze fotografije velikih formata na kojima su predstavljene najznačajnije manifestacije na teritoriji naše opštine – Gulašijada, Baranda; Ovčarski dan, Sakule, Moto skup Fire Wheels, Sefkerin; Festival Đurđevak, Opovo, Pasuljijada, Sefkerin.

Koji su razlozi i kome ovo treba, pitanje je koje se već godinama postavlja zbog razbijanja parkovskih svetiljki, lomljenja kanti za otpatke, oštećenja klupa i pisanja (škrabanja) neprimerenih grafita. Vredi li ponovo o tome pričati… i kome?!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije