Kome to treba: Razbijeni montažni izložbeni paneli u opovačkom parku

18/09/2021

Razbijeni montažni izložbeni paneli u opovačkom parku

OPOVO, 18. septembar 2021 – Montažni paneli koji su postavljeni tokom izložbe „Eko kadar Opovo“ na otvorenom duž pešačke staze u opovačkom parku, a s namerom da posluže i za buduće izložbe i prezentacije, kako stvari stoje neće se održati još dugo.

Već tokom eko izložbe oštećeno je par ramova, a ovih dana su razbijeni i pleksiglasi, koji služe umesto stakla. Inače na panelima se trenutno nalaze fotografije velikih formata na kojima su predstavljene najznačajnije manifestacije na teritoriji naše opštine – Gulašijada, Baranda; Ovčarski dan, Sakule, Moto skup Fire Wheels, Sefkerin; Festival Đurđevak, Opovo, Pasuljijada, Sefkerin.

Koji su razlozi i kome ovo treba, pitanje je koje se već godinama postavlja zbog razbijanja parkovskih svetiljki, lomljenja kanti za otpatke, oštećenja klupa i pisanja (škrabanja) neprimerenih grafita. Vredi li ponovo o tome pričati… i kome?!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Jedno Da za četiri života, zašto u Srbiji ima malo donora

Izvor: RTS U Srbiji je urađena prva transplantacija srca u ovoj godini. Intervenciju je uradio tim Klinike za kardiohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Zahvaljujući jednom DA - spasena su četiri života, urađene su i transplantacije bubrega i jetre. U našoj zemlji, na...

najnovije

najčitanije