Put Opovo – Debeljača: U toku je izgradnja priključka na državni put Opovo – Baranda (video)

08/09/2021

U toku je izgradnja priključka na državni put Opovo – Baranda

OPOVO, 8. septembar 2021 – U toku su građevinski radovi na izgradnji priključka imeđu puteva Opovo – Baranda i Opovo – Debeljača. U pitanju je projekat JP „Puteva Srbije“, koji izvodi firma Štrabag u okviru projekta izgradnje puta Opovo – Debeljača.

Radove su obišli predstavnici firme Štrabag, tehnički rukovodilac grupe Štrabag – Vojvodina put Pančevo Mirajana Savić, komercijalni rukovodilac grupe Štrabag – Vojvodina put Nataša Gorunović, predsednik opštine Miloš Markov i rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev.

Predsednik opštine je izrazio zadovoljstvo tempom radova i najavio otvaranje saobraćajnice do kraja oktobra.

„Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što je počela izgradnja priključka puta Opovo – debeljača. Ovo je nešto što smo dugo čekali, mi kao lokalna samouprava od Puteva Srbije da daju saglasnost i odobrenje da se krene sa radovima. Firma koja izvodi radove je Štrabag, jedinice Pančevo, rok za izvođenje radova je 30 dana, tako da ostajemo u onim okvirima o kojima smo pričali pre da ćemo do kraja oktobra, ako sve bude kako treba, pustiti ovaj put u upotrebu i završiti ovaj veliki posao. Zaista sam zadovoljan današnjim obilaskom gradilišta koje je dinamično, radi se, oni žele da ostanu u svojim rokovima za izvršenje posla, tako da možemo da očekujemo da će ovakav intenzitet radova biti do samog završetka“, izjavio je Markov.

Kako su radovi na priključku u toku, lokalna samouprava je sa izvođačima radova projektovala alternativne saobraćajnice za poljoprivrednike koje će biti u funkciji u narednih par dana. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije