Fudbal: Sedam golova u Sefkerinu ali poraz Tempa

06/09/2021

u SPORT

Sedam golova u Sefkerinu ali poraz Tempa

SEFKERIN, 5. septembar 2021 – Na startu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, fudbaleri Tempa su izgubili kao domaćini od Budućnosti iz Banatskog Bretovca.

TEMPO (Sefkerin) – BUDUĆNOST (Banatski Brestovac) 3:4; Odličan start Sefkerinaca na početku utakmice i gol već u 13. minutu delo je Nikole Dimitrova. Na 2:0 posle odličnog prodora i centaršuta Radomirovića povećava Stankovic autogolom, a igrao se 25. minut. Imao je Tempo još nekoliko prilika da povećaju prednost ali ih nisu iskoristili i posle toga je usledila kazna.

Prvo su gosti smanjili na 2:1 u 37. minutu iz penala da bi početkom drugog poluvremena došli do izjednačenja. Još se domaći nisu oporavili od šoka usledio je još jedan u vidu vođstva gostiju u 56. minutu. Tempo se još nije osvestio a usledio je i četvrti gol u mrezi Šiđanina.

Usledilo je nekoliko izmena i ponovo je Tempo krenuo u ofanzivu i ti napadi su urodili plodom u 85. minutu kada je Nikola Dimitrov po drugi put savladao golmana gostiju i smanjio na 3:4. Imao je Tempo još jednu priliku da dođe do boda ali je odlično izveden slobodan udarac Gošića golman Brestovčana vrhovima prstiju skrenuo u korner.

TEMPO: Šiđanin, Janković, Todorovski, Simeon (Avramović 57’), Stanisavljević, Živković, Mladenović, Stojić (Gošić 63’), Dimitrov, Marković (Dačić 70’), Radomirović.

REZULTATI 1. kola: Kolonija – Voja Gačić 2:1; Jedinstvo – Borac 4:3; Tempo – Budućnost 3:4.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije