Omladinske inicijative: Turnir u odbojci na pesku u Barandi (video)

05/09/2021

Turnir u odbojci na pesku u Barandi


BARANDA,  5. septembar 2021 – U organizaciji omladinske inicijative čiji su nosioci bili Uroš Urošević, Dejan Veselinov, Mihajlo Smuđa i Milan Stojanov organizovan je turnir u odbojci na pesku na nedavno renoviranom terenu u Barandi.

Na turniru je učestvoavalo 10 ekipa iz Barande, Glogonja, Sakula i Sefkerina, a za najuspešnije ekipe su obezbeđene medalje. Sponzori su bili Opština Opovo, Mesna zajednica Baranda i Lovačko društvo „Šnjep“ iz Barande.

„Ovo je treće leto kako organizujemo turnir u odbojci na pesku, obratili smo se opštinskom većniku Aleksandru Veselinovu, koji na s je uputio ka predsedniku opštine, tako da su nam pomogli  Opština Opovo, Mesna zajednica Baranda i Lovačko društvo iz Barande. Turnir organizujemo pre svega zbog druženja, složni smo, i hteli smo da organizujemo što veću manifestaciju kako bi došlo što više naših drugara da se malo više družimo. Želeo bih da se zahvalim mojim drugarima koji su zajedno samnom sve ovo organizovali kao i svima koji su pomogli organizaciju ovog turnira“, izjavio je ispred organizatora Uroš Urošević.

Prisutna omladina je bila zadovoljna organizacijom, a za sve prisutne je bilo obezbeđeno besplatno osveženje, roštilj i sladoled.

Turnir su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i opštinski većnik Aleksandar Veselinov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije