Omladinske inicijative: Turnir u odbojci na pesku u Barandi (video)

05/09/2021

Turnir u odbojci na pesku u Barandi


BARANDA,  5. septembar 2021 – U organizaciji omladinske inicijative čiji su nosioci bili Uroš Urošević, Dejan Veselinov, Mihajlo Smuđa i Milan Stojanov organizovan je turnir u odbojci na pesku na nedavno renoviranom terenu u Barandi.

Na turniru je učestvoavalo 10 ekipa iz Barande, Glogonja, Sakula i Sefkerina, a za najuspešnije ekipe su obezbeđene medalje. Sponzori su bili Opština Opovo, Mesna zajednica Baranda i Lovačko društvo „Šnjep“ iz Barande.

„Ovo je treće leto kako organizujemo turnir u odbojci na pesku, obratili smo se opštinskom većniku Aleksandru Veselinovu, koji na s je uputio ka predsedniku opštine, tako da su nam pomogli  Opština Opovo, Mesna zajednica Baranda i Lovačko društvo iz Barande. Turnir organizujemo pre svega zbog druženja, složni smo, i hteli smo da organizujemo što veću manifestaciju kako bi došlo što više naših drugara da se malo više družimo. Želeo bih da se zahvalim mojim drugarima koji su zajedno samnom sve ovo organizovali kao i svima koji su pomogli organizaciju ovog turnira“, izjavio je ispred organizatora Uroš Urošević.

Prisutna omladina je bila zadovoljna organizacijom, a za sve prisutne je bilo obezbeđeno besplatno osveženje, roštilj i sladoled.

Turnir su obišli predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i opštinski većnik Aleksandar Veselinov.

pročitajte još i

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu OPOVO, 28. mart 2023 -  U Žitištu se od 11. marta do 8. aprila održava jedna od najstarijih etno manifestacija u ovom delu Srbije pod nazivom Susret veterana folklora Srbije „Spomenar“. Ove godine se...

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika OPOVO, 27. mart 2023 – U opovu je 23. marta održana Osnivačka skupština novoformiranog Udruženja preduzetnika Opštine Opovo. Na osnivačkoj sednici su izabrani članovi Upravnog odbora – Zlatka Ugrinov, Dragan Knežević,...

Radio televizija Srbije: Sakuljani gostovali u Šarenici (video)

Radio televizija Srbije: Sakuljani gostovali u Šarenici (video)

Sakuljani gostovali u Šarenici BEOGRAD, 26. mart 2023 – Povodom skorašnjeg održavanja 25. ovčarskih dana u Sakulama, u popularnoj emisiji Radio televizije Srbije „Šarenica, gostovali su i najavili manifestaciju predstavnici Udruženja stočara „Ovčar“ Sakule, Srba...

najnovije

najčitanije