Fudbal: Na startu prvenstva bledo izdanje Opovčana i raspoloženi strelci Radničkog

22/08/2021

u SPORT

Na startu prvenstva bledo izdanje Opovčana i raspoloženi strelci Radničkog

OPOVO, 22. avgust 2021 – Bledo izdanje Opovčana i efikasni strelci Radničkog na startu Druge južnobanatske lige Zapad.

OMLADINAC 1927 (Opovo) – OMLADINAC (Deliblato) 0:4; Ubedljiva pobeda gostiju iz Deliblata, međutim trenera Rošulja treba više da brine kadrovska situacija sastava jer mu je roster (čitaj: prazna klupa) veći problem. 

Ne mogu se Opovčani pravdati zbog izostanka njihova dva svakako najbolja fudbalera Stanišića i Matića, mada je pitanje da li će ova dva igrača zadržati do kraja prvenstva, jer sa ovakvom igrom teško mogu bilo koga da pobede.

Nažalost, isti problemi kao i na početku prošle sezone, kada se Omladinac u finišu „probudio“ i uspeo da sačuva opstanak u ligi. Obe godine liga je mnogo jača i takav luksuz Omladinac sebi neće moći da dozvoli.

MLADOST (Vojlovica) – RADNIČKI (Baranda) 3:6 (2:5); S druge strane, Radnički je na gostovanju u Vojlovici pokazao izuzetnu efikasnost ali svakako treba da brine odbrana koja je primila tri gola. Radnički je kvalitetno pojačan, dobro su startovali i možda je ovo najava za visok plasman i povratak u PFL Pančevo.

Baranđani su pogotkom Bakića poveli već u 3. minutu, samo pet minuta kasnije kapiten Dobrić je povećao vođstvo na 2:0. Da će biti puno golova na ovom meču potvrdio je Ivanišević koji je smanjio vođstvo Radničkog u 10. minutu. Igrao se 15. minut kada je Radnički preko Grbovića ponovo došao na dva gola razlike, a zatim je Cukić u 27. minutu postigao pogodak za 4.1. Domaćin je pogotkom Stojanovića uspeo u 37. minutu da smanji na 4:2, ali se Cukić svojim drugim pogotkom pobrinuo da se na odmor ode sa vođstvom od 5:2.

U drugom poluvremenu pala su još dva gola. Živkov je u 56. minutu sa bele tačke dao treći gol za Mladost, a Nenezić je u 69. minutu postavio konačan rezultat 6:3 za Radnički.

RADNIČKI: Sladović, Radojev, Babin (Kustrimović 65’), Milenković (Miljković 82’), Vlajinić, Divljački, Dobrić (Nenezić 65’), Vitorović, Grbović, Cukić, Bakić (Lazin 46’).

REZULTATI 1. kola: Proleter – Glogonj 2:0; Omladinac 1927 – Omladinac 0:4; Unirea – BSK Bavanište 3:2; Mladost – Radnički 3:6; Mundial – Pobeda 2:1.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije