Sportski vikend: FUDBAL U BARANDI, OPOVU I SEFKERINU, KOŠARKA U SAKULAMA

29/08/2014

u SPORT

FUDBAL U BARANDI, OPOVU I SEFKERINU, KOŠARKA U SAKULAMA
Opovo, 29. avgust 2014;
U subotu i nedelju očekuje nas bogat sportski vikend. Ljubitelji sporta u Barandi, Opovu i Sefkerinu imaće priliku da uživaju u fudbalu, dok će se u Sakulama igrati košarka.
U nedelju počinje prvenstvo Druge južnobanatske lige zapad gde se takmiče dva naša kluba – Omladinac i Tempo. Oba kluba su u prvom kolu domaćini, Opovčani dočekuju pančevački Železničar 2, a Sefkerinci Spartak 1911 iz Debeljače.
Domaćin je i Radnički koji će se u okviru 3. kola Prve južnobanatske lige sastati sa Partizanom iz Gaja. Kao i Radnički, Partizan ima identičan skor od jedne pobede i jednog poraza. Zanimljivo je da su fudbaleri iz Gaja u prvom kolu pobedili na gostovanju u Alibunaru ali u narednoj utakmici izgubili od Omoljičana na svom terenu.
I sakulski Borac igra utakmicu trećeg kola. Sakuljani gostuju u Lukićevu gde će igrati sa ekipom Mladosti. U pitanju je klub koji je u dosadašnja dva kola imao maksimalan učinak. Mladost je u prvom kolu pobedila Jedinstvo iz Novog Bečeja, a zatim i Vršac United na gostovanju. Mada je u pitanju novajlija u ligi (PFL Zrenjanin), Mladost nimalo nije „naivna“ ekipa što su Vrščani dobro osetili na svojoj koži. Međutim, trener Stojičić najavljuje otvorenu i ofanzivnu igru pa nas možda ne treba iznenaditi i sastav sa Damjanovićem, Markovićem i Lukovićem u prvih jedanaest.

Košarkaši Borca još uvek „traže“ prvu pobedu u prvenstvu. U subotu dočekuju Mladost iz Omoljice i imaju novu priliku da zabeleže prvi trijumf. Opovčani gostuju u Pančevu gde će odigrati meč sa ekipom Tamiš 2. Međutim, mnogo važniji meč očekuje pionire Opova, koji će takođe igrati sa vršnjacima iz Tamiša 2. Pobedom u ovoj utakmici Opovčani bi najverovatnije dva kola pre kraja odbranili i osvojili novu titulu Letnje razvojne lige GKS Pančevo.

SUBOTA, 30. Avgust:

Fudbal / Banatska zona /  3. kolo:

Lukićevo, 16:30h: Mladost – Borac (Sakule)

Košarka / LRL GKS Pančevo / 17. kolo:

Sakule, 18:00h: Borac – Mladost (Omoljica)

NEDELJA, 31. Avgust:

Košarka / LRL GKS Pančevo pioniri / 6. kolo:

Pančevo (OŠ M.Antić), 12:15h: Tamiš 2 – Opovo 99

Košarka / LRL GKS Pančevo seniori  / 17. kolo:

Pančevo (OŠ M.Antić), 14:00h: Tamiš 2 – Opovo 99

Fudbal / Prva južnobanatska liga / 3. kolo:

Baranda, 17:00h: Radnički – Partizan (Gaj)

Fudbal /Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever / 1. kolo:

Opovo, 17:00h: Omladinac – Železničar 2 (Pančevo)

Sefkerin, 17:00h: Tempo – Spartak 1911 (Debeljača)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“ OPOVO, 4. maj 2024 – Fudbaleri Omladinca nastavljaju sa „rafalnom paljbom“ po protivničkim golmanima. U 17. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je dočekao Borac iz Pločice i zabeležio novu ubedljivu...

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Fudbal u Sefkerinu i Sakulama   OPOVO, 4. maj 2024 – U nedelju nastupaju tri naša fudbalska kluba. Baranđani gostuju u Glogonju, Sefkerinci dočekuju Jugoslaviju iz Jabuke, dok su Sakuljani domaćini pančevačkom Voji Gačiću. Opovčani su meč 17. kola opštinske lige...

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije