Bezbednost u saobraćaju: Postavljeni novi usporivači brzine u Opovu

28/07/2021

Postavljeni novi usporivači brzine u Opovu

OPOVO, 28. jul 2021 – U okviru projekta lokalne samouprave iz bezbednosti saobraćaja, u Opovu je postavljeno novih sedam usporivača brzine.

Radove sprovode radnici Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo i oni su danas postavili tri usporivača brzine u ulici Stanka Tomića, tri u Žarka Zrenjanina i jedan u Šumskoj ulici.

Radove su obišli zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i njegov zamenik Dragan Ugrinov.

„Ovaj projekat se sprovodi u konsultaciji sa građanima, tako da su lokacije izabrane upravo na njihovu inicijativu. Projekat već sutra nastavljamo u Barandi, a zatim i u Sakulama“, izjavio je Josić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije