Projekat zelene pijace u Opovu: Verifikacija tehničke dokumentacije (video)

27/07/2021

Verifikacija tehničke dokumentacije

BEOGRAD, 26. jul 2021 – U Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave održan je sastanak na kome su učestvovali predsednik opštine Miloš Markov, načelnica Opštinaske uprave Opovo Ankica Jožika i rukovodilac Odeljenja za imovinsko – pravne, stambeno komunalne poslove, urbanizam, građevinarstvo i zaštitu životne sredine Rade Cvetanović.

Tema sastanka bila prezentacija projekta izgradnje pijace u Opovu kroz izmene i dopune projektno tehničke dokumentacije, a kroz verifikaciju tehničke dokumentacije došlo se do dobrog i kvalitetnog tehničkog rešenja na osnovu kojih će Opština Opovo dobiti modernu pijacu primerenu veličini opštine sa svim onim sadržajima i opremom po najnovijim evropskim standardima i propisima za ovu vrstu objekata.

„Tema sastanka je bila realizacija izgradnje zelene pijace u Opovu, stigli smo do završne faze, očekujemo da će tender za izgradnju biti raspisan do polovine avgusta i da ćemo do kraja ove građevinske sezone imati izvođača radova. Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što nam je Ministarstvo, pre svega podržalo ovaj projekat, kao i kontinuiranom podrškom u saradnji sa jedinicom za upravljanje projektima, nama kao lokalnoj samoupravi to mnogo znači da imamo podršku resornog ministartstva, kako u realizaciji projekta, tako i u svim ostali m stavrima u kojima sarađujemo.

Predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave istakli su odličnu saradnju sa Opštinom Opovo i najavili realizaciju novih proijekata tokom naredne godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije