Košarka: Mladi košarkaši i košarkašice na sedmodnevnim pripremama u Osečini (video)

23/07/2021

Mladi košarkaši i košarkašice na sedmodnevnim pripremama u Osečini

OPOVO, 23. jul 2021 – Opovački košarkaši i košarkašice danas su otputovali na sedmodnevne pripreme u Osečinu. U pitanju su mlađe selekcije i na pripreme je otputovalo 27 košarkašica KK Agros Basket i 10 košarkaša KK Opovo 99.

Košarkaše i košarkašice ispratio je predsednik opštine Miloš Markov, koji je ispred lokalne samouprave mladim sportistima uručio po komplet sportske opreme sa obeležjima kluba i opštine i poželeo im uspešne pripreme.

„Želim vam da se lepo provedete i uživate, družite ali i da se bavite sportom, napredujete i da se niko ne povredi. Sa vama su dobri treneri, tako da ne sumnjam u kvalitetan rad, a lokalna samouprava vam je pripremila jedan mali znak pažnje kao i deci u ostalim klubovima koja idu na pripreme. U pitanju je komplet jednoobrazne sportske opreme, tako da će vas u Osečini prepoznavati odakle dolazite“, rekao je Markov.

Generalni sponzor opovačkih košarkašica, Agros doo Opovo i ove godine je spremio džeparac za sve devojčice tokom priprema, a poklon je uručio direktor Agrosa Jovan Rackov koji im je tom prilikom čestitao na dosadašnjim uspesima i poželeo da nastave sa dobrim rezultatima.

„Posmatrao sam Agros Basket u nekoliko navrata i jako mi se sviđa kako igrate i nadam se da će se to posle Osečine još poboljšati“, poručio je Rackov.

Trener Agros Basketa Bogdan Ristić ističe dobre uslove koje ima sportski centar u Osečini i zahvalio se lokalnoj samoupravi i firmi Agros na konstantnoj podršci.

„Nastavljamo tradiciju, prošle godine smo išli u Osečinu, idemo i ove godine, imamo fantatstične uslove, sedam dana da se spremimo za narednu sezonu i nove pobede. Zahvalio bih se lokalnoj samoupravi na podršci i poklonima deci koje su dali, kao i našem generalnom sponzoru Agros doo i hotelu Stari Banat na konstantnoj podršci i na ponovnom iznenađunju za decu i poklonima koje su priredili“, izjavio je Ristić.

Po povratku iz Osečine pripreme se nastavljaju u Opovu, a zatim slede prvenstva u okviru KSB i KSV lige. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa OPOVO, 6. jun 2023 – Na finalnom turniru Regionalne lige za mlađe pionirke Košarkaškog saveza Beograd, košarkašice Agros Basketa osvojile su srebrnu medalju. Tokom prvenstva Opovčanke su bile prve u svojoj grupi, zatim su u...

najnovije

najčitanije