Unapređenje bezbednosti saobraćaja: Projekat startovao u Sefkerinu, postavljaju se usporivači brzine (video)

22/07/2021

Projekat startovao u Sefkerinu, postavljaju se usporivači brzine

SEFKERIN, 22. jul 2021 – U sklopu projekta „Postavke usporivača brzine na teritoriji opštine Opovo, danas su startovali radovi u Sefkerinu, a nastaviće se i u ostala tri opštinska mesta.

Projekat izvodi Javno komunalno preduzeće „Mladost“ Opovo, a radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić, kao i predstavnici Saveta mesne zajednice Sefkerin.

Tokom izvođenja radova u Partizanskoj ulici izašli su i građani koji su izrazili zadovoljstvo što se postavljaju usporivači brzine jer i ova ulica ima problema sa ograničenjem brzine.

Predsednik opštine Miloš Markov istakao je značaj bezbednosti saobraćaja u sporednim ulicama naše opštine.

„Danas je počeo projekat postavljanja usporivača brzine na teritoriji naše opštine. Počeli smo od Sefkerina i ovde ćemo u ulicama Partizanska i JNA, nakon toga nakon toga prelazimo u Opovo gde ćemo raditi kritične ulice, pa u Barandu i Sakule. Svako naseljeno mesto na teritoriji naše opštine dobiće usporivače brzine za one ulice gde su predstavnici mesnih zajednica rekli da je prioritetno, gde se brzo vozi, a gde je radi bezbednosti naših sugrađana da se oni postave“, izjavio je Markov.


PROČITAJTE JOŠ: Banatski slatki dan u subotu


Kako je naveo predsednik opštine, usporivači su u skladu sa svim standardima, za one koji voze prilagođenim brzinom, a inters projekta da se reguliše saobraćaj i da se zaista vodi računa o bezbednosti u saobraćaju.
Radove na postavljanju usporivača brzine finansira lokalna samouprava iz sredstava za unapređenja bezbednosti saobraćaja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije