Futsal turnir u Sefkerinu: Osam ekipa bori se za ovogodišnji trofej (video)

15/07/2021

u SPORT

Osam ekipa bori se za ovogodišnji trofej

SEFKERIN, 14. jul 2021 – Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, ovog leta se nastavlja sada već tradicionalni Futsal turnir „Marija Magdalena“ u Sefkerinu.

Turnir je otvorio predsednik opštine Miloš Markov, koji je na otvaranju prisustvovao zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta i Skupštine opštine Opovo.

Predsednik opštine je uputio pozdravne reči uz želju da turnir prođe u sportskom i ferplej ponašanju, bez povreda i da se ova lepa manifestacija nastavi i narednih godina.

Predsednik organizacionog odbora turnira Saša Jovičin kaže da organizacija teče po planu, prijavljeno je osam ekipa i očekuje dobar fudbal na malom terenu u Sefkerinu.

„Tradicionalni turnir, prošle godine nismo organizovali zbog korone, ovo je treći, odazvalo se osam ekipa, a malo je sve to ispalo na brzinu. Zahvaljujemo se predsedniku opštine Milošu Markovu i pokrajinskom poslaniku Predragu Ginculju na podršci, za sada je sve u najboljem redu, nadamo se da će fer igra obeležiti turnir, očekujemo dobro finale, a imamo ekipe iz Barande, Glogonja, Zemuna, Borče, a nadam se da će sledeće godine biti i više ekipa“, izjavio je Jovičin.

Na otvaranju turnira utakmicu su odigrali najmlađi sefkerinski fudbaleri – pioniri i kadeti, nakon čega je usledilo izvlačenje parova, a zatim i utakmice prvog kola.

pročitajte još i

Fudbal: Pripremne utakmice pred početak opštinske lige

Fudbal: Pripremne utakmice pred početak opštinske lige

Pripremne utakmice pred početak opštinske lige SAKULE / SEFKERIN, 27. mart 2023 – Naredne nedelje startuje prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, tako da je ovaj vikend bio prilika za proveru forme sakulskog Borca i sefkerinskog Tempa....

Fudbal: Pobeda Radničkog za prvu poziciju na tabeli

Fudbal: Pobeda Radničkog za prvu poziciju na tabeli

Pobeda Radničkog za prvu poziciju na tabeli BARANDA, 26. mart 2023 – Ubedljivom pobedom u malom opštinskom derbiju, Baranđani su izbili na prvu poziciju tabele Druge južnobanatske lige – zapad. RADNIČKI (Baranda) – OMLADINAC 1927 (Opovo) 4:0 (3:0); Mada su danas...

Košarka: Lider prvenstva ipak prejak za Opovčane

Košarka: Lider prvenstva ipak prejak za Opovčane

Košarka: Lider prvenstva ipak prejak za Opovčane OPOVO, 25. mart 2023 – Očekivano, lider prvenstva, pančevački Dinamo bio je prejak za opovački klub. DINAMO (Pančevo) – OPOVO 99 87:65 (20:18; 29:10; 21:21; 17:16); Bila je dovoljna samo jedna četvrtina (druga) da...

najnovije

najčitanije