Futsal turnir u Sefkerinu: Osam ekipa bori se za ovogodišnji trofej (video)

July 15, 2021

u SPORT

Osam ekipa bori se za ovogodišnji trofej

SEFKERIN, 14. jul 2021 – Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, ovog leta se nastavlja sada već tradicionalni Futsal turnir „Marija Magdalena“ u Sefkerinu.

Turnir je otvorio predsednik opštine Miloš Markov, koji je na otvaranju prisustvovao zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta i Skupštine opštine Opovo.

Predsednik opštine je uputio pozdravne reči uz želju da turnir prođe u sportskom i ferplej ponašanju, bez povreda i da se ova lepa manifestacija nastavi i narednih godina.

Predsednik organizacionog odbora turnira Saša Jovičin kaže da organizacija teče po planu, prijavljeno je osam ekipa i očekuje dobar fudbal na malom terenu u Sefkerinu.

„Tradicionalni turnir, prošle godine nismo organizovali zbog korone, ovo je treći, odazvalo se osam ekipa, a malo je sve to ispalo na brzinu. Zahvaljujemo se predsedniku opštine Milošu Markovu i pokrajinskom poslaniku Predragu Ginculju na podršci, za sada je sve u najboljem redu, nadamo se da će fer igra obeležiti turnir, očekujemo dobro finale, a imamo ekipe iz Barande, Glogonja, Zemuna, Borče, a nadam se da će sledeće godine biti i više ekipa“, izjavio je Jovičin.

Na otvaranju turnira utakmicu su odigrali najmlađi sefkerinski fudbaleri – pioniri i kadeti, nakon čega je usledilo izvlačenje parova, a zatim i utakmice prvog kola.

pročitajte još i

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Tri medalje za sefkerinski Soko SEFKERIN, 25. septembar 2022 – U nedelju, 24. septembra održano je Sokolsko prvenstvo u penjanju uz konopac na kome su učestvovali takmičari iz Sportsko rekreativnog udruženja „SOKO“ Sefkerin. Takmičenje je održano u sali Sokolskog doma...

najnovije

najčitanije