Futsal turnir u Sefkerinu: Osam ekipa bori se za ovogodišnji trofej (video)

15/07/2021

u SPORT

Osam ekipa bori se za ovogodišnji trofej

SEFKERIN, 14. jul 2021 – Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, ovog leta se nastavlja sada već tradicionalni Futsal turnir „Marija Magdalena“ u Sefkerinu.

Turnir je otvorio predsednik opštine Miloš Markov, koji je na otvaranju prisustvovao zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta i Skupštine opštine Opovo.

Predsednik opštine je uputio pozdravne reči uz želju da turnir prođe u sportskom i ferplej ponašanju, bez povreda i da se ova lepa manifestacija nastavi i narednih godina.

Predsednik organizacionog odbora turnira Saša Jovičin kaže da organizacija teče po planu, prijavljeno je osam ekipa i očekuje dobar fudbal na malom terenu u Sefkerinu.

„Tradicionalni turnir, prošle godine nismo organizovali zbog korone, ovo je treći, odazvalo se osam ekipa, a malo je sve to ispalo na brzinu. Zahvaljujemo se predsedniku opštine Milošu Markovu i pokrajinskom poslaniku Predragu Ginculju na podršci, za sada je sve u najboljem redu, nadamo se da će fer igra obeležiti turnir, očekujemo dobro finale, a imamo ekipe iz Barande, Glogonja, Zemuna, Borče, a nadam se da će sledeće godine biti i više ekipa“, izjavio je Jovičin.

Na otvaranju turnira utakmicu su odigrali najmlađi sefkerinski fudbaleri – pioniri i kadeti, nakon čega je usledilo izvlačenje parova, a zatim i utakmice prvog kola.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije