Infrastrukturni radovi u Sakulama: Nova behaton staza i nasipanje odbojkaškog terena

July 14, 2021

Nova behaton staza i nasipanje odbojkaškog terena

SAKULE, 14. jul 2021 – U sakulskom parku završeni su radovi na izgradnji još jedne behaton staze, tako da je ovaj prostor dobio i na funkcionalnosti i na estetici.

Projekat izgradnje behaton staza na teritoriji Opštine Opovo finansira se sredstvima iz opštinskog budžeta, a završetak radova i novu behaton stazu koja se prostire od zdravstvene ambulante do pravoslavne crkve, obišao je predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i predstavnici Saveta mesne zajednice Sakule, predsednik Milorad Ješin i Vesna Stanojev.

„Uređenje parkovskih površina ima višestruki značaj za našu sredinu, jer pored uređenog prostora za odmor i rekreaciju naših sugrađana, ima i pozitivnu turističku konotaciju. Dobrim planiranjem i realizacijom mini projekata uspeli smo da parkove u sva četiri opštinska mesta značajno infrastrukturno uredimo i unapredimo“, poručio je Markov.

Pored behaton staze Markov je sa svojim saradnicima obišao i odbojkaški teren između mini piča i crkve, gde se trenutno nasipa i ravna pesak.

„Sport, rekreacija i druženje su bitan segment u životu mladih, zbog čega posebno vodimo računa o sportskoj infrastrukturi, tako da smo u Sakulama realizovali projekte terena za mali fudbal, mini pič terena, kao i ovog terena za odbojku na pesku“, rekla je zamenica predsednika opštine Simin Damjanov. 

pročitajte još i

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova SEFKERIN, 24. septembar 2022 – Pred odlazak u penziju, Živu Nestorova (65) iz Sefkerina zadesila je velika nesreća. Naime, njemu je letos izgorela kuća do temelja, tako da je ostao bez krova nad glavom. Živa je navikao na...

Opštinska uprava Opovo: Suzbijanje krpelja i smrdibuba

Opštinska uprava Opovo: Suzbijanje krpelja i smrdibuba

Suzbijanje krpelja i smrdibuba OPOVO, 23. septembar 2022 - Nekoliko godina unazad, naročito u periodu seprembar - oktobar primećen je povećan broj smrdibuba  na fasadama ali i u stambenim objektima, kada traže povoljno mesto za prezimljavanje, tako da smo bili svedoci...

najnovije

najčitanije