ED Zrenjanin najava radova: U Sakulama isključenja struje u četvrtak i petak

13/07/2021

U Sakulama isključenja struje u četvrtak i petak

SAKULE, 12. jul 2021 – Elektrodistribucija Zrenjanin najavila je radove na elektro mreži u Sakulama 15. i 16. jula (četvrtak i petak).

U četvrtak, 15. jula, u vremenskom intervalu od 10:00 do 14:00 časova bez struje će biti Zelena ulica od Omladinske do Ratarske. Takođe, istog dana, u vremenskom intervalu od 11:00 do 12:00 časova bez struje i vode će biti kompletno naseljeno mesto.

U petak, 16. jula, u vremenskom intervalu od 10:00 do 14:00 časova bez struje će biti Partizanska i Svetozara Markovića (od Proleterske do kraja) i cele ulice Milutina Markova, Vuka Karadžića, Borisa Kidriča, Zelena, Stanka Lazića i Proleterska.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije