Opštinska uprava Opovo: Izgradnja poljoprivrednog gazdinstva i procena uticaja na životnu sredinu

06/07/2021

u OGLASI

OPOVO, 6. jul 2021 – U skladu sa članom 10. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Službeni glasnik RS“ br. 135/04 i 36/09) OPŠTINA OPOVO OPŠTINSKA UPRAVA, Odeljenje za imovinsko pravne, stambeno komunalne poslove, urbanizam, građevinarstvo i zaštitu životne sredine OBAVEŠTAVA JAVNOST:

Nosilac projekta Vojkan Prvulj iz Sakula, ul. Vuka Karadžića br. 6, podneo je zahtev za odlučivanje o proceni uticaja na životnu sredinu za Projekat izgradnje poljoprivrednog gazdinstva, na katastarskim parcelama  br. 2108 i 2109 K.O. Sakule, teritorija opštine Opovo.

Podaci i dokumentacija iz zahteva nosioca projekta mogu se dobiti na uvid u prostorijama Opštinske uprave Opovo – Odeljenje za imovinsko pravne, stambeno komunalne poslove, urbanizam, građevinarstvo i zaštitu životne sredine,  radnim danom od 10- 14 časova.

Svi zainteresovani, u roku od 10 dana od objavljivanja ovog obaveštenja, mogu nadležnom Organu dostaviti svoje mišljenje u pisanoj formi.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije