Maraton i ultramaraton: Aleksandar Mitić niže kilometra po celoj Srbiji

July 2, 2021

u SPORT

Aleksandar Mitić niže kilometra po celoj Srbiji

OPOVO, 2. jul 2021 – Naš maratonac i ultramaratonac, Aleksandar Mitić imao je bogato proleće, sa puno takmičenja, počevši od “Čičak trail” Beograd, “Inđija trail”, Subotička peščara, Vršačke planine, “Divča trail” – Divčibare, Sokobanja, KUP Fruške Gore i trka Dragutin Tomašević – Petrovac na Mlavi. Sve su to trke od 10 do 43km i većinom su sve brdskog karaktera. Na trci u Subotici 21. marta Mitić je dobio pehar za osvojeno treće mesto “Vojvođanske treking” lige za 2020. godinu.

30. maja održan je “Prvi zrenjaninski maraton”, Mitić je osvojio 8. mesto, uz ostvaren rezultat 3:45:34

5. juna održan je takmičenje pod nazivom “Skyrunning” na Staroj Planini, bilo je preko 200 učesnika iz 10 zemalja, u trci od 64km zauzeo je 21. mesto.

13. juna na Goliji u Rudnu održano je Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju, pod pokroviteljstvom Planinarskog saveza Srbije, Mitić je u ovoj trci zauzeo 21. mesto u trci na 30km.

20. juna u Carskoj Bari održana je Vojvođanska treking liga i osvojio je 15. mesto na trci u dužini od 30km.

26. juna održan je “Noćni Maraton” u Novom Sadu, gde je Mitić nastupio u maratonskoj trci u dužini od 42km i 195m i osvojio 12. mesto.

U narednom periodu Aleksandra Mitića očekuju takmičenja na Tari, Jadovniku u Prijepolju, Čačku – trka na Ovčaru i Kablaru, Pančevački maraton, Prokletije – Crna Gora, Suva planina, itd.

pročitajte još i

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Sokolska takmičenja: Tri medalje za sefkerinski Soko

Tri medalje za sefkerinski Soko SEFKERIN, 25. septembar 2022 – U nedelju, 24. septembra održano je Sokolsko prvenstvo u penjanju uz konopac na kome su učestvovali takmičari iz Sportsko rekreativnog udruženja „SOKO“ Sefkerin. Takmičenje je održano u sali Sokolskog doma...

najnovije

najčitanije