Eko kadar Opovo: Markov i Nikolić Ralić pozvali fotografe da učestvuju na foto konkursu (video)

01/07/2021

Markov i Nikolić Ralić pozvali fotografe da učestvuju na foto konkursu

OPOVO, 1. jul 2021 – Uvek aktuelno pitanje ekologije i zaštite životne sredine centralna je tema foto konkursa „Eko kadar Opovo“, koji je pod pokroviteljstvom lokalne samouprave objavila Opštinska narodna biblioteka Opovo.

Dijapazon tema je širok od predstavljanja prirodnih vrednosti naše opštine do pozitivnih i negativnih ekoloških primera. Na konkursu mogu učestvovati svi građani Opštine Opovo, a za tri najbolja rada predviđene su vredne novčane nagrade od 40, 30 i 20 hiljada dinara.

„Dragi sugrađani, pozivam vas da se priključite našem konkursu „Eko kadar Opovo“, koji ima za cilj promociju prirodnih vrednosti Opštine Opovo, ekologije i uopšte značaja zaštite životne sredine. Konkurs je otvoren od 1. do 26. jula, a sve dodatne informacije možete pogledati na našem sajtu. Želeli bi smo da se što više vas prijavi, da učestvujete i pokažete nam na koji način vidite našu lokalnu sredinu i da nam date zanimljive „odgovore“ kako je i zaštititi“, poručila je direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić.

Predsednik opštine Miloš Markov, takođe je pozvao građane naše opštine da učestvuju na konkursu i najavio zanimljivu izložbu po okončanju konkursa.

Lokalna samouprava kao pokrovitelj ove akcije koju organizuje Opštinska narodna biblioteka Opovo poziva naše sugrađane da se uključe u ovaj konkurs i da pokušaju da nam predstave kako oni vide ekologiju na teritoriji Opštine Opovo. Ono što je inovativno je da ćemo nakon završetka konkursa, po prvi put organizovati izložbu na otvorenom, u parku u Opovu, 12. avgusta povodom Međunarodnog dana mladih“, izjavio je Markov.

Tehničke detalje i informacije možete videti na sajtu Opštinske narodne biblioteke Opovo https://onbopovo.org.rs/konkurs-eko-kadar-opovo/

pročitajte još i

Kultura: Galerija u Opovu dobila donaciju od 39 ramova

Kultura: Galerija u Opovu dobila donaciju od 39 ramova

Galerija u Opovu dobila donaciju od 39 ramova OPOVO, 23. mart 2023 - Jelena Kosanović Dorogi i njen suprug Ivan Dorogi donirali su Galeriji „Jovan Popović“ 39 ramova različitih formata. Ramovi su danas dopremljeni u biblioteku, a donatore je primila direktorka ONB...

najnovije

najčitanije