Uređenje opovačke plaže: Nasipanje šljunka i košenje divlje vegetacije, postavljanje kontejnera

June 30, 2021

Nasipanje šljunka i košenje divlje vegetacije, postavljanje kontejnera

OPOVO, 30. jun 2021 – Protiv visokih temperatura koje dominiraju kod nas, ali i u većem delu sveta, najbolje rashlađivanje je na kupalištima.
Na inicijativu građana i Inspekcije za zaštitu životne sredine Opštinske uprave Opovo, uz koordinaciju predsednika opštine Miloša Markova, danas je započelo uređenje glavne plaže u Opovu.

JP „Mladost“ je rasplanirao 10 kubika šodera na obalu i prilaz u Tamiš, pokošeno je rastinje, a u toku sutrašnjeg dana plaža će biti proširena  sa još 5 kubika šodera. Brantner otpadna privreda postaviće kontejner za odlaganje otpada.
Glavna plaža je omiljeno i posećeno kupalište u letnjoj sezoni. Njenim uređem sigurno će mnogi kupači pronaći mesto za osveženje.                                                      

pročitajte još i

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča OPOVO, 30. septembar 2022 – Obaveštavaju se stanari stambenih zgrada i korisnici poslovnih prostorija da se za sledeće dane planira obustava saobraćaja u Opovu u delu ulice Borisa Kidriča i to od raskrsnice sa ulicom Bratstva...

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova SEFKERIN, 24. septembar 2022 – Pred odlazak u penziju, Živu Nestorova (65) iz Sefkerina zadesila je velika nesreća. Naime, njemu je letos izgorela kuća do temelja, tako da je ostao bez krova nad glavom. Živa je navikao na...

najnovije

najčitanije