Udruženje penzionera Sefkerin: Jednodnevni izlet u Pirot i na Staru planinu

27/06/2021

Jednodnevni izlet u Pirot i na Staru planinu

Sefkerin, 27. jun 2021 – U okviru projekta koji finansira lokalna samouprava, Opštinsko udruženje penzionera organizovalao je drugu eksurziju u nizu, jednodnevni izlet u Pirot i na Staru planinu za Mesni odbor Sefkerin.

Lokalna samouprava je obezbedila osveženje i užinu tokom puta, a penzionere su ispratili predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i opštinski odbornik Predrag Ginculj.

Josić I Ginculj su penzionerima poželeli srećan put, a učesnici ekskurzije pored obilaska Pirota, posetiće nekoliko lokacija na Staroj planini, selo i manstir Temska, kao i okolne prirodne znamenitosti kao što su reka Temska i vodopad Bukovički do.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Baranda: Radionica „Učimo od prirode“

Baranda: Radionica „Učimo od prirode“

Radionica „Učimo od prirode“ BARANDA, 6. jun 2023 – Kroz igru i takmičenje učenici III-2 Izdvojenog odeljenja „Olga Petrov“ u Barandi, (Osnovna škola „Zoran Petrović“ Sakule), učestvovali su u radionici „Učimo od prirode“ koju u okviru svog edukativnog programa...

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce Srbija, 7. jun 2023 Izvor /RTS/ Danas počinje raspust i za osnovce i za srednjoškolce. Zbog tragedija koje su potresle društvo, Vlada je odlučila da se školska godina završi dve nedelje ranije.    Vrata škola ostaju...

najnovije

najčitanije